Skip to the content

Artboard 2 copy 7

Febelco

Febelco is een coöperatieve groothandel waarvan het aandelenkapitaal volledig in handen is van de klanten, de Belgische zelfstandige apothekers. Het klantenbestand bestaat uit meer dan 3200 apotheken die dagelijks tot drie keer bevoorraad worden vanuit acht vestigingen verspreid over heel België nl. Brugge, Izegem, Kortenberg, Olen, Sint-Niklaas, Wijnegem, Zolder en Frameries.

Artboard 2 copy 4

Pharma Distri Center

Pharma Distri Center is een betrouwbare, kwalitatieve en onafhankelijke logistieke partner voor de Europese farmaceutische industrie. Vanuit verschillende magazijnen zorgt Pharma Distri Center voor de opslag, de picking, de verpakking en de verdeling van farmaceutische producten voor humaan en veterinair gebruik, maar ook andere diensten met toegevoegde waarde die volledig zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

Artboard 2 copy 2

Sodiap

Sodiap is een coöperatieve gespecialiseerd in het beheer van zelfstandige apotheken. Haar doel? Apotheken in handen houden van apothekers. Zo nemen ze apotheken over en baten ze die uit, met de focus op advies en kwaliteitsvolle zorgverstrekking. De Sodiap-apotheken worden op een autonome manier gerund door een provisor, net zoals een zelfstandige apotheker dat zou doen.

Artboard 2

Mauroy

Mauroy maakt deel uit van de coöperatieve groothandel, en zorgt ervoor dat Febelco ook in het Franstalige landsgedeelte verder wordt uitgebouwd tot een gevestigde waarde. De werkregio’s van  Febelco en Mauroy zijn aansluitend en complementair.

Artboard 2 copy 3

HC Pharma

HC Pharma is één van de pioniers en meteen ook één van de belangrijkste IMV-productiecentra op de Belgische markt, en zorgt voor de geïndividualiseerde medicatiezakjes voor ambulante patiënten en patiënten die in een instelling verblijven. Zo verhogen ze therapietrouw bij de patiënt en worden de kansen op fouten bij de toediening tot een minimum herleid (GMP). Alles staat dan ook in het teken van het afleveren van een kwalitatief hoogstaand eindproduct.

Artboard 2 copy

Axone Pharma

Axone Pharma maakt sinds 2011 deel uit van Febelco Group en zorgt voor de sales-en marketing ondersteuning van zijn partners uit de farmaceutische industrie.  Axone Pharma staat in voor het advies, de promotie en de verkoop van farmaceutische en parafarmaceutische producten bij Belgische en Luxemburgse apothekers. Het bedrijf neemt bovendien de commercialisatie van het private label Febelcare voor zijn rekening.

Artboard 2 copy 5

Bitler

Sinds 2014 ondersteunt Bitler Febelco-klanten met de digitale totaaloplossingen van Febelnet.  Febelnet Full is de volledige digitale totaaloplossing onder de vorm van een website met webshop, terwijl Febelnet Starter een eenvoudige gratis webpagina biedt met relevante en correcte informatie over de apotheek. Beide tools focussen op advies en farmaceutische zorg, en zijn geïntegreerd in de handige patiëntenapp Apotheek op zak.

Artboard 2 copy 6

Febelco Group

Stronger together